Christian Shamani & Mynte Lagoni

Christian Shamani & Mynte Lagoni


Christian Shamani er en mand med mange roller; tidligere professionel fodboldspiller, nu model og karriemenneske. Derfor går han også efter noget tøj, der kan passe til de forskellige situationer han befinder sig i, i løbet af sin hverdag.

Jeg er tidligere professionel fodboldspiller og selvom jeg den dag i dag kun spiller bold med min søn på 1 1/2 år, er det vigtigt for mig at bære komfortabelt tøj.

En mand med mange hatte på, kan man godt kalde mig. Jeg arbejder både som model, bevidsthedsvejleder, teamleder og facilitator for at forandre menneskers bevidsthed og nærvær til sig selv og livet.

Jeg nyder det klassiske design fra DILLING, da det altid passer til alle anledninger.

Jeg sætter stor pris på økologi og derfor appellerer DILLINGs produkter til min stil. Jeg kan have det på når jeg har møder med kunder, men samtidig have det på når jeg har min daglige løbe-rutine. DILLING er et mærke som både min søn, hustru og jeg selv nyder godt af i hverdagen - et bæredygtigt og lækkert stykke tøj.


Christian Shamani & Mynte Lagoni
 
Christian Shamani & Mynte Lagoni

 

Danser, kunstner og mor, Mynte Lagoni Shamani, har en skiftende hverdag, hvor hun ofte er på farten. Hun værdsætter derfor tøj der kan bruges hele dagen og til forskellige slags aktiviteter.


Christian Shamani & Mynte Lagoni


For Mynte er nogle af nøgleordene der kædes sammen med DILLINGs tøj – åndbart, varmende, kvalitet og et tidløst design.

Jeg har en lang dansekarriere bag mig på 17 år, og nyder nu godt af at vejlede og undervise nye dansere.

Scenen har jeg skiftet ud med et kamera, og jeg er nu fotograf. Jeg nyder at arbejde bagved og ikke foran kameraet. For 1 1/2 år siden blev jeg mor til Atlas og jeg har derefter valgt at være hjemme med ham, indtil han skal starte i børnehave. Jeg elsker at være aktiv, både kreativt samt fysisk, og derfor er DILLING oplagt for mig. Jeg kan både ånde og holde varmen i de lækre materialer, hvilket for mig er vigtigt i fysisk leg, i naturen med Atlas, i danseundervisning samt til inde/ude fotoopgaver. Jeg værdsætter tøj som kan bruges til en hel dag, da jeg altid er på farten, og ikke har tid til at skifte meget. Derfor elsker jeg både kvaliteten og det tidløse design fra DILLING.

Grundet deres syn også på bæredygtighed, glædes jeg ved at mine drenge også nyder godt af det elegante tøj.


Christian Shamani & Mynte Lagoni

Christian Shamani & Mynte Lagoni